IUBIȚI CREDINCIOȘI!

Datorită faptului că iată de două Duminici este interzisă participarea credincioșilor la slujbe în Biserica din cauza pandemiei de Coronavirus, am ajuns în situația să nu mai reușim să plătim facturile, boletele, precum și rata la bancă. Avem foarte mare nevoie de ajutorul fiecaruia dintre dumneavoastră pentru a putea ieși din acest impas. Este nevoie de plătit factura pe luna martie, care scade în data de 28 martie.

Nădăjduim să trecem peste aceste momente dificile și să slujim măcar de Paști. Dacă nu se reușeste vom fi nevoiți să vă cerem ajutorul încă pentru o lună.

Cei care doriți să ajutați cu o donație vă lăsăm mai jos datele contului parohiei și vă rămânem profund recunoscători. Aș dori ca cei care vor ajuta să-mi scrie în privat (WhatsApp, Messenger) numele la toți membrii familiei, pentru a-i pomeni la slujbe pentru un an de zile.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi disponibilitate. Bunul Dumnezeu să răsplăteasca tuturor cu alesele sale daruri, cu sănătate, pace, spor, ajutor, binecuvântare în familie şi mai ales cu mântuire sufletească!

Binecuvintează Doamne pe cei care iubesc podoaba Bisericii Tale!

Preot Paroh Vasile CORJA

Contul parohiei:
IBAN IT29 G030 6909 6061 0000 0074 359 BCITITMM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *