În mijlocul durerii, la căpătâiul celor ce suferă

Anastasia este o tănăra de numai 22 de ani, care în 2017 a fost diagnosticată cu linfom Hodgkin – o formă de cancer al sistemului limfatic. După 15 cicluri de chimioterapie rezultatele nu au fost dintre cele mai bune. Medicii din țară i-au sugerat Anastasiei să plece la tratamente peste hotare, întrucât posibilitățile medicinii autohtone sunt limitate, lipsesc medicamentele și utilajele necesare pentru a lupta cu asemenea  maladie.

La momentul actual Anastasia se află în Italia, unde deocamdată face alte investigații, ca mai apoi să urmeze alte cicluri de chimio- și radioterapie. Tânăra și familia ei spera ca boala va fi învinsă.

Peste câteva zile mama și cei trei frăți ai Anastasiei trebuie să vină în Italia pentru a-i dona Celule Stem, fără ele organismul fetei are putine șanse să reziste. Fiind cetățeni străini, procedura de extragere a Celulelor Stem va fi efectuată contra plată (500-600 euro\ persoană). 2400 euro este o sumă impunătoare și evident ca o familie din țara noastră nu dispune de acești bani.

Va îndemn să ajutați această tânără, donând din puținul Dumneavoastră pentru a o salva. Donațiile pot fi făcute aici:

https://www.gofundme.com/doar-cu-ajutorul-dumneavoastra-pot-invinge?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fb_dn_cpgnstaticsmall_r

Vă mulțumim și Dumnezeu sa Vă aibă în pază!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *