ANUNȚ IMPORTANT

Avand în vedere ultimele reglementări legate de extinderea coronavirus, care impun rămânerea în casă a majorității populației de pe teritoriul Italiei. Ținând cont de faptul că orice fel de întrunire, inclusiv slujbele religioase, sânt interzise prin lege. Luând în considerare faptul că preotul are permisiunea de a intra în biserică pentru a se ruga pentru sine și pentru credincioșii comunității până la data de 3 aprilie anul curent, dată până la care sânt în vigoare actualele reglementări, eu voi merge în Biserică, Sâmbătă pentru a pomeni morții după rânduiala ortodoxă și duminica pentru a săvârși SFÂNTA LITURGHIE și pentru a vă pomeni pe toți, și pe cei care nu au pomelnice lăsate în biserica.

DUMINICA, după SFÂNTA LITURGHIE, BISERICA VA RĂMÂNE DESCHISĂ până la orele prânzului. Chiar dacă biserica va rămâne deschisă, vă rog să aveți în vedere faptul că nu puteți părăsi domiciliul decât având asupra dumneavoastra declarația standard emisă de MINISTERUL DE INTERNE, completata cu date personale si cu motivatia deplasarii: intre cele patru posibilitati pe care le prevede declarația standard nu există una (din pacate) care să vă permită să veniți la Biserică!!!

În concluzie, eu ma voi ruga în biserică pentru noi toți, iar Dumneavoastră, cei care doriți, rugați-vă acasă pentru ca Domnul să ne ajute să trecem sănătoși prin aceasta perioadă de grea încercare. Dacă vor apărea schimbări vă voi ține la curent cu toate.

Va rog sa distribuiti mesajul tuturor cunostintelor dumneavoastra spre a informa pe cat mai multi, pentru a nu devenivictime ale masurilor prevazute de lege in caz de neconformare…

P.S Niciodata dragii mei nu m-am gandit ca o sa va scriu asa mesaj, dar va rog din suflet pomenitima si pe mine si familia mea in rugaciunile Dumneavoastra, citi psaltirea, paraclisul Maicii Domnului si alte rugaciuni pentru izbavirea de boala.. Biserica este deschisa numai pentru rugaciunea personala, a aprinde o lumanare, a scrie un pomelnic. Imi cer iertare in fata tuturor. domnul sa ne binecuvanteze si sa ne apere de orice primejdie.

Parintele Vasile Corja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *